Ze neemt een douche na het strandbezoek. Wat er gebeurt als ze wordt gefilmd? Ze SCHAAMT zich rot!

0
1424

Grappen kunnen altijd leuk en origineel zijn, maar deze eenvoudige grap brengt je echt aan het lachen, net omdat het zo eenvoudig en uniek is. Op een hete dag in California zat het hele strand vol mensen die surften, zwommen en van het zonnetje genoten. Zoals op vele stranden zijn er ook douches voorzien om achteraf het zout van de huid te spoelen.

Dus besliste grappenmaker “Hooman” deze situatie uit te buiten en trok hij met zijn cameraman en een bus shampoo naar het strand. Het principe van deze grap is eenvoudig: ga achter een vrouw die zich na het zwemmen wil douchen en op het moment dat ze denken dat al de shampoo uit hun haar is, giet je er onopgemerkt nog wat meer op.

Wanneer de extra shampoo op hun haar wordt gegoten, wordt de vrouw erg verward en het levert heel wat gelach op. Hoewel de grap onschuldig is en vele mensen aan het lachen maakt, zijn er toch ook wat negatieve commentaren op YouTube. Sommige gebruikers plaatsten reacties zoals Jenniann Herrera die zei: “Moest ik het geweest zijn, ik zou hem een klap op zijn gezicht gegeven hebben.”

Bekijk de onderstaande video en geniet van de reacties van de nietsvermoedende vrouwen! DEEL deze video met je vrienden en familie op Facebook!

 

DELEN