Deze taxichauffeur ratelt maar door over een wildvreemde man. Als de passagier iets vraagt, bezorgt het antwoord hem angst

0
1105

Een jongeman staat langs de kant van de weg en houdt een taxi staande. Als hij instapt spreekt de bestuurder hem aan en zegt: “Nou, dit is gewoon perfect. Je bent net zoals Frank!”

De passagier: “Als wie?”

Taxichauffeur: “Zoals Frank Feldmann. Die heeft ook altijd geluk. Net zoals ik voorbijkwam precies op het ogenblik dat je een taxi nodig had. Zo’n perfecte timing had Frank Feldmann ook altijd.”

Passagier: “Ja maar iedereen heeft toch gebreken.”

Taxichauffeur: “Maar Frank Feldmann niet! Hij was een fenomenaal sportman. Hij speelde tennis en won Wimbledon. Hij speelde ook verschillende professionele golfspelers naar huis. Hij kon zingen als Pavarotti en dansen als Michael Jackson. En je had hem eens piano moeten horen spelen. Wat een geweldige kerel!”

Passagier: “Kinkt inderdaad alsof de man heel speciaal was.”

Taxichauffeur: “Dat is nog niet alles! Hij had ook een fotografisch geheugen. Er was geen verjaardag die hij vergat. En wat hij over wijn en lekker eten wist – ongelofelijk! Hij was ook een geweldig klusjesman en kon vrijwel alles repareren. Als ik een lamp wil vervangen, zit de hele straat zonder stroom. Maar Frank niet. Bij hem liep alles perfect!”

Passagier: “Wauw, wat een geweldige kerel!”

Taxichauffeur: “Hij stond ook nooit in de file en wist altijd wel een binnenweg. Hij maakte nooit een fout! En ook met vrouwen wist hij perfect om te gaan. Hij had niet veel woorden nodig en droeg altijd de broek. Over broeken gesproken: Frank was beter gekleed dan eender welke man ter wereld. Hij was stijlvol en onberispelijk. Hij was eigenlijk zo’n beetje de perfecte man. Fouten maakte hij nooit. Er is niemand op deze wereld die aan hem kan tippen.”

Passagier: “Echt een indrukwekkende persoon. Hoe heb je hem leren kennen dan?”

Taxichauffeur: “Ik ken hem helemaal niet. Hij is al lang dood. Maar ik ben met zijn vrouw samen en dat moet ik allemaal dagelijks aanhoren!”

DEEL deze hilarische grap met je vrienden!

DELEN