De raarste huwelijksnacht ter wereld. Deze man is een held

0
1656

Roger is 85 jaar en is getrouwd met de bloedmooie Jenny, van 25. Omdat haar man zo oud is, besluit de bruid dat ze na de bruiloft in aparte kamers van het hotel zullen slapen. Het meisje is bang dat haar man uitgeput zal zijn als ze de hele huwelijksnacht samen zullen doorbrengen.

Presentación1

Op de huwelijksnacht maakt Jenny zich klaar om naar bed te gaan en wacht ze tot er op de deur van haar kamer wordt geklopt. Kort daarna wordt er op de deur geklopt en komt de bruidegom binnen, klaar om wat liefde te geven. Het echtpaar omhelst elkaar en de passie ontvouwt zich. Tenslotte gaat Roger terug naar zijn kamer en maakt Jenny zich op om te gaan slapen.

Een paar minuten later hoort Jenny opnieuw op de deur kloppen. Roger komt opnieuw binnen en is er alweer “klaar” voor. Ondanks haar verrassing geeft Jenny zich over aan haar geliefde.

Tenslotte kust Roger zijn echtgenote en gaat terug naar zijn kamer. Net als ze weer opnieuw naar bed gaat wordt er weer aan de deur geklopt. En daar is Roger nog een keer, alweer klaar voor actie. En opnieuw gebeurt wat er moet gebeuren.

Maar als haar man voor de derde keer weg wil gaan, zegt Jenny: “Ik ben echt diep onder de indruk dat je op jouw leeftijd zo goed en zo vaak presteert. Ik ben met mannen geweest die 60 jaar jonger waren en die het hooguit maar een keer konden. Je bent een ongelofelijke minnaar, Roger”.

Roger, die zich wat lijkt te schamen, draait zich naar Jenny en vraagt haar: “Wil je zeggen dat ik hier vanavond al eerder ben geweest?”.

DELEN