Witte haai had wel zin in deze lekkere surfbabe, maar ……. (video)

0
1172
En geef het dier maar eens ongelijk! We hebben het dan over de haai hé mensen…We hadden nog nooit van ene Isabelle Fabre gehoord, tot vandaag! Haar filmpje waarin ze kitesurft gaat namelijk de wereld rond omdat er op de beelden ook een witte haai te zien is die behoorlijk wat interesse in de dame toont.

Haar vriend (zucht) filmde met een drone zijn madam tijdens het kitesurfen. Plots zag de dame een ‘schaduw’ onder het water. Ze dacht eerst dat het van de kite kwam, dan dacht ze aan een dolfijn maar dán werd het haar pas echt duidelijk dat het om een witte haai ging.

Ze keerde haar kar kite en probeerde, ondanks de zwakke wind, terug naar het strand te geraken. Dat lukte! Al stond ze naar eigen zeggen wel stevig te bibberen. We willen de haai nu ook bedanken om ons kennis te doen maken met Isabelle. Bij dezen het filmpje van het uitzonderlijke tafereel én wat prentjes vanop haar Instagram-pagina, natuurlijk!

DELEN