Kinderen worden bang als ze zien wat dit meisje onder haar kleren verstopt. Haar moeder moet tegen ze liegen

0
1469

Joni Gatlin werd al gewaarschuwd dat de echo liet zien dat er iets niet goed ging; er was ergens vocht waar het niet hoorde te zijn. De artsen zeiden tegen haar dat ze zich erop moest voorbereiden dat haar dochtertje geboren zou worden met een of andere aangeboren ziekte. Maar noch Joni, noch de artsen hadden zich ooit iets als dit kunnen voorstellen.

1b5089f59da1e044db0c923c52423b5e

De kleine Madison werd geboren met een misvormd torso hetgeen het deed lijken of ze supersterke baby was. De omvang van haar armen was volkomen niet in verhouding met die van haar lichaam. Na maanden van testen diagnosticeerden de artsen haar aandoening als het syndroom van CLOVES, die effect had op het vocht onder haar armen en borst en ervoor zorgt dat deze meer en sneller groeien

Nu, met 18 maanden neemt het extra gewicht al 2 en een halve kilo in en al meer en meer toenemen in relatie met haar bouw en gewicht. Helaas is haar ziekte zo zeldzaam (geschat wordt dat maar 150 mensen in de wereld er aan lijden) dat veel mensen het arme meisje na blijven kijken als haar ouders met haar gaan wandelen.

Joni ervaart dat niet iedereen hetzelfde reageert. “Volwassenen reageren met medeleven; de jongeren zijn iets wreder en kinderen zijn volkomen direct en eerlijk. Ik vind het niet erg dat kinderen zo direct zijn, maar als je nou al ouder bent… je kunt gewoon vragen ‘Sorry dat ik het vraag, maar heeft ze een bepaalde ziekte?’, in plaats van ‘Wat is er mis met je dochtertje?”. Dat is de meeste onbeleefde vraag die er is.

Een van die kinderen was bang voor Madison, zodat haar moeder een verhaal verzon waardoor haar dochtertje interessant zou lijken: ze vertelde haar dat Madison de dochter was van de Hulk, de superheld. Sinds dat moment noemen ze haar liefkozend “Baby Hulk”.

Haar familie heeft een rekening geopend op GoFundMe om Madison te helpen de kosten te dragen die deze zeldzame ziekte met zich mee brengt. We wensen het allerbeste voor Madison en haar familie die zich zo inzetten om haar een thuis vol liefde en aandacht te geven. Wat, uiteindelijk, alles es wat een kind nodig heeft.

DELEN