3 Mannen Staan Met Hoge Hakken Op De Vloer. Nu Applaudisseren Miljoenen Voor Hun Vlekkeloze Dans.

0
958

Yanis Marshall, Arnaud Boursain en Mehdi Mamine zouden naar een auditie voor Britain’s Got Talent gaan. Choreograaf Yanis was verliefd op Beyoncé dus besloot hij een nummer te doen waar ze samen melodisch dansen op een van haar liedjes. Dit was de laatste repetitie voordat ze naar de show gingen, en het is ook veilig om te zeggen dat ze klaar waren voor een groter publiek.

mannen-hoge-hakken

Deze dans is vlekkeloos, en ze dragen ook nog eens hoge hakken! Ze hebben de perfecte timing en gevoel voor dans. Ik weet ook zeker dat dit iets is wat weinig mensen na kunnen doen.

Ze hebben deze video geplaatst op hun Facebook pagina en is bijna 2 miljoen keer gedeeld. Op Youtube is het filmpje al 22 miljoen keer bekeken. Laten we deze 3 bijzonder hilarische talenten ook bekend maken in Nederland, door dit filmpje samen te delen.

DELEN