25 jaar lang een cyste,maar wanneer ze eindelijk naar de dokter gaat….WOW

0
1345
Wanneer de meeste mensen zien, of voelen dat er iets mis is,laten ze het nakijken door een dokter. Eén vrouw had  25 jaar lang een cyste voordat ze het liet behandelen. Toen ze eindelijk naar de dokter ging, was het compleet geïnfecteerd, en leek te gaan ontploffen zoals een champagnefles, toen de arts de druk kon verlichten.
De vrouw gaat naar de dokter om de cyste te laten onderzoeken. De arts legt al zijn gereedschap klaar om de druk te verlichten die het heeft opgebouwd.  De cyste is vrij groot. De arts schrikt van de grootte van de cyste en de hoeveelheid aanwezige infectie.
 
Na een beetje zachtjes drukken, breekt de cyste open. Het lijkt wel een vulkaan die uitbarst, of champagne die uit een fles spuit, nadat de kurk getrokken is. De vrouw lijkt opgelucht, maar er is ook een moment van afschuw van de arts en de persoon die het staat te filmen. Er is geen reden waarom de vrouw zo lang gewacht heeft, om dit te laten behandelen.
Je kan iemand in nood helpen, dus deel dit met je vrienden op Facebook

DELEN