Vader maakt plannen voor de begrafenis van zijn dochter, maar ze is niet dood. Dit is schokkend!

0
1045
Toen ze terugreden van Disneyland, waren Marlena Cantu en Abby Guerra betrokken bij een gruwelijk verkeersongeval. De auto sloeg over de kop, en de twee beste vriendinnen werden zwaar gewond. Eén van hen heeft het niet gehaald.
Toen Sergio en Maria Guerra een telefoontje van het ziekenhuis kregen, werden ze geïnformeerd dat hun mooie dochter was overleden. Ze gingen naar het ziekenhuis, en identificeerde haar. Ze begonnen met de planning voor haar begrafenis. Zes dagen later veranderde alles!
Blijkt dat als gevolg van de verwondingen, de politie een fout had gemaakt in de twee vriendinnen te identificeren. In feite was het Abby’s vriendin, Marlena die was overleden. Dit alles terwijl, Abby op de intensive care lag met de familie van haar vriendin.
Hoewel het een opluchting voor Abby’s familie was, was het vreselijk voor die van Marlena’s. Dit verhaal is bijna niet te geloven. Gelieve te delen!

DELEN