Het jonge meisje filmt mee hoe haar vader in de auto zingt. Aangekomen bij minuut 1:20 krijg ik kippenvel over mijn hele lichaam.

0
1796

Het meisje met de bruine lokken zit met haar vader in de auto en richt de handcamera op hun beiden. Dan begint haar papa te zingen – en krijg ik kippenvel over mijn hele lichaam:

ddad82815f040e1192e0ad4c08ed6ab2

Als de kaalhoofdige man zijn versie van het lied “Tennessee Whiskey” van countryzanger Chris Stapleton ten beste geeft, zou men willen dat de autorit nooit zou eindigen en dat men eeuwig naar zijn fluweelzachte stem kon luisteren. Het mooist zijn echter nog de liefdevolle blikken die zijn trotse dochter hem toewerpt! Dankzij haar video zijn nu al meer dan zes miljoen personen op YouTube door zijn talent betoverd – wat een enorme bioscoop.

Lees ook  In eerste instantie vond ik deze foto gewoon schattig. Maar toen ze uitzoomden kon ik niet meer stoppen met lachen

DELEN