Een onbekende stal foto’s van haar kind en gebruikte ze op deze manier … Schokkend!

0
832
Met de huidige technologie, kan je bijna niets meer verbergen, vooral als je iets online plaatst. Je kunt een foto plaatsen, de foto weer verwijderen, maar nog steeds kan het ergens opduiken. Serieus!
Het overkwam deze moeder. April heeft een tweeling, Viavianne en Sofia. Ze nam een foto van hen en zette die online. Ze had geen idee wat er toen ging gebeuren!
Na enige tijd, nam een vriendin contact met haar op. Bleek dat iemand de foto’s van de tweeling van haar had gebruikt om een vals ouderschap op te zetten. De dader, Ashley, had zelfs de foto’s uitgeprint, en in een lijstje gedaan, en neergezet in haar huis. Is ze gek of wat ?!
Gelieve dit verhaal te delen, om mensen bewust te maken dat ze zich beter moeten beschermen.

DELEN