De mus zit met zijn poten vast. Als de man hem beetpakt kan ik niet geloven wat hij daar doet!

0
1015

Als deze man in Idaho (VS) op de koude wintermorgen naar buiten gaat om zijn paarden te voeren, ontdekt hij een vogeltje in nood: de mus heeft uit de verwarmde en daardoor niet bevroren watertank gedronken. Maar daarna is hij met zijn natte pootjes op het metalen hek gaan zitten – en is vastgevroren! Voorzichtig probeert de man met de witte knevel de geschrokken pootjes van de zangvogel met zijn handen te verwarmen. Maar dan heeft hij een beter idee.

6361ad2f31175a51f0011959c17bf560

Terwijl hij het fladderende beestje zacht in zijn vuist houdt, blaast hij zijn warme adem op de vastgevroren vogelpoten. Inderdaad lukt het hem om zo in korte tijd de vogel uit zijn ijsgevangenis te bevrijden. Opgelucht tjilpend vliegt de kleine veerbal weer de lucht in. Wat een prachtige manier om zijn dag te beginnen!

DELEN