10 SMERIGE DINGEN DIE ELKE VROUW WEL EENS HEEFT GEDAAN!

0
1503

Denk jij dat mannen vieze wezens zijn? Think again. Wij ladies kunnen zelf ook behoorlijk nasty zijn. In het bijzijn van mannen zullen we ons altijd netjes en voorbeeldig gedragen. Maar zodra we een momentje voor onszelf hebben, zijn we ook echt helemaal onszelf. Van menstruatieprobleempjes tot lady scheetjes, stiekem zijn wij ladies net zo erg als mannen. Girls will be girls, right?

1| BH’s ‘recyclen’

Mannen die meerdere dagen dezelfde ondergoed aanhebben? Haha amateurs! Onze BH’s halen meestal de wasmand niet eens! Maar laten we eerlijk zijn, wij recyclen onze BH’s liever een paar keer, dan dat we ze in die gevaarlijk wasmachine stoppen.

2| Girls fart too!

Jup. Ook wij laten er wel eens eentje vliegen. Helaas komt dat scheetje niet altijd van achteren. Lady problems, right? En we geven het toe, onze scheetjes ruiken niet altijd naar glitter, regenbogen en unicorns. Sorry..

3| Haren wassen? Nee, dank je!

Onze haren wassen? Te veel moeite! Wassen, shampoo, spoelen, conditioner, spoelen, drogen, haardroger enz. enz. Wie heeft daar nog de tijd voor als je al de hele dag bezig bent  met fabulouszijn? Wij schreeuwen: leve de droogshampoo!

4| Toiletbezoekjes

Ook wij kijken naar wat we hebben geproduceerd op het toilet. En we durven te wedden dat wij viezere dingen produceren op het toilet dan mannen! Guys, ooit eens ongesteld geweest en wat achtergelaten op het toilet. Dacht het niet he?

5| Menstruatie Madness

Douchen terwijl je ongesteld bent? Een regelrechte ramp! Douchen in een enorme plas bloed, voelt alsof je net op een slagveld hebt gestaan tijdens de oorlog. Behoorlijk bad ass, maar totaal niet hygiënisch volgens jouw gevoel.

6| Menstruatie Madness (2)

We vertellen het je nogmaals: Douchen terwijl je ongesteld bent, is een regelrechte ramp! Dat moment waarop je uit de douche wilt stappen, maar het bloed langs je been loopt? Run girl, run! Om vervolgens dat lange spoor aan bloed schoon te maken in de badkamer. Ugh…

7| Menstruatie Madness (3)

Òoit zonder inlegkruisjes of tampons de deur uit gegaan terwijl je ongesteld bent? Om vervolgens vijftien lagen wc-papier in je ondergoed te leggen? Wat hebben we toch een hekel aan die klote menstruatie!

8| Puistjes uitknijpen

Nah, niet alleen puistjes. Eigenlijk alles wat er op je gezicht zit, wat daar niet thuis hoort. Mee-eters, puistjes, bultjes, korstjes. En daarna minutenlang dat vieze spul te observeren. Om vervolgens te huilen als we er een litteken aan over houden. Thank god for make-up!

9| Smell my body!

Het vrouwenlichaam kent meer vieze geurtjes dan het mannenlichaam. Ooit eens met je vingers tussen je borsten geweest om vervolgens te ruiken? Guilty! Maar ook de meest onbekende plekjes willen we met onze neus ontdekken. De achterkant van je oorbel, na een heftig avondje uit? Bah!

 

10| Roos… aaargh!

Dankzij de dikke laag droogshampoo in ons haar, voelt ons hoofdhuid niet altijd fijn aan. Krabben, krabben, krabben. En vervolgens proberen om al dat vieze spul tussen je nagels weg te krijgen. Wat wij dames niet over hebben voor mooie schone nagels…

DELEN