Zijn Katten Maakten Zijn Meubels Altijd Stuk, Dus Bedacht Hij Dit… Geniaal!

0
1080

Katten zijn bijzondere huisdieren waar je veel plezier van kunt hebben. Het enige probleem is dat ze overal hun nagels inzetten. De man uit de onderstaande video heeft daar iets op gevonden.

Voor ons lijkt het soms alsof katten expres krabben aan meubels en andere spullen in huis, alleen maar om het kapot te maken. Voor de kat is krabben echter natuurlijk gedrag. De drang om te krabben ontstaat enerzijds uit de behoefte om hun nagels gezond te houden en anderzijds om visuele markeringen en geurmarkeringen achter te laten op objecten, om zo tegenover andere katten en dieren hun territorium af te bakenen. Allemaal leuk en aardig, maar de man uit dit filmpje was er helemaal klaar mee dat zijn katten telkens weer zijn meubilair en behang sloopten.

krabpaal

ZIE OOK: Man spendeert uur aan maken van nieuw kattenluikje, maar zodra hij zijn kat DIT ziet doen? Hilarisch!

Daarom bedacht hij iets geniaals om de katten te kunnen laten spelen zonder dat zijn meubels er onder moesten lijden. Bekijk in de video hieronder wat hij heeft bedacht. Vind je dit een geniale oplossing, vergeet dit filmpje dan niet te delen met alle kattenliefhebbers op Facebook!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!

DELEN