Hij Zet De Achterkant Van Een Krop Sla In Een Glas Water. Het Resultaat? Deze Truc Kende Ik Nog Niet!

0
1277

Sla kan je gewoon bij de supermarkt kopen, maar het is natuurlijk veel leuker om het zelf te kweken. Om dit te doen heb je geen speciale moestuin of kweektent nodig.

Normaal gesproken gooien veel mensen de krop van een sla gelijk weg, waar wist je dat je hier eigenlijk heel veel mee kan doen? Dat is leuker, lekkerder en ook nog eens goedkoper. Met deze simpele truc kun jij ervoor zorgen dat je het hele jaar door jouw eigen sla kan blijven kweken.

Alles wat je nodig hebt is een vaas (of een glas), wat water, zonlicht en natuurlijk de achterkant van de krop van de sla. Met datzelfde kropje kun je opnieuw verse sla kweken, gooi het dus niet weg! Wist je trouwens dat verse sla voor 95% uit water bestaat?

groente kweken sla kropsla kweektent groentetuin tuin moestuin

In de onderstaande video leer je hoe je dit trucje toepast. Handig om bijvoorbeeld je eigen gekweekte slasoep van te maken. Heerlijk en fris! Ben jij van plan om dit uit te proberen? Laat het weten en vergeet dit handige weetje niet te delen met je vrienden op Facebook!
Volg ons op Facebook:

DELEN