9 Dingen die hij denkt over jouw poesje

0
1620

1. Hoe ziet een poesje eruit? En hoe ziet háár poesje eruit? Er zijn zoveel poesjes en ze zien er allemaal verschillend uit, het zijn net bloemen.

couple-bed-9

2. Iedere poesje heeft iets mysterisch. Een soort puzzel die je moet oplossen. Het zien van een nieuwe poesje is een beetje hetzelfde als je moeder die vroeger een puzzel met 100 stukjes voor je neus zette en zei “Hier, stoor me even niet voor een uur.” Behalve dat je met deze puzzel ook hele andere dingen wil doen dan…

3. Dit is het beste ooit. Een vrij partijtje hebben met een poesje is als… ik kan het niet eens uitleggen.

4. Hoe zou het voelen om zo’n ding te hebben? Ik kan me gewoon echt niet voorstellen.

5. Zou het goed of raar voelen wat ik nu aan het doen ben? Volgensmij vindt ze het wel fijn.

6. Hoe zou het voelen om de hele dag een tampon in je te hebben? Ik kan me niet voorstellen om rond te lopen met iets in mijn reet.

7. Is dat niet raar om op random momenten nat te worden? Net als wij mannen overvallen worden door een harde, kan ik me voorstellen dat het niet fijn is om drie keer per dag het gevoel te hebben alsof je in je broek hebt geplast.

8. Waarom stoppen jullie daar niet wat meer dingen in? Als wij een vagina zouden hebben, zouden we het gebruiken als opslagplek. Een borstel, appel, druiven, hot dogs. Alles kan. Waarom halen jullie niet wat meer voordelen uit je poesje?

9. Ik zou je poesje wel een trofee willen geven. Serieus, je bent geweldig. Is dat raar?

DELEN