8 Ongelooflijk Lekkere Broodloze Sandwich Ideetjes Voor De Lijn!

0
680

Steeds meer mensen doen brood in de ban of proberen ermee te minderen. Sommigen doen dit vanwege de koolhydraten (vaak de boosdoeners in het toename van overgewicht), terwijl anderen last hebben van bijvoorbeeld de gluten.

Vaak krijgen deze mensen de vraag: ‘Maar wat eet je dán?’ Wees gerust, er is veel meer dan alleen brood. Gelukkig bestaan er genoeg broodloze ideetjes om alsnog lekker te kunnen eten. Als je toch van plan bent om brood te eten, ga dan voor volkoren brood. Dit is gezonder en het is betere ‘brandstof’ voor je lichaam dan wit of bruin brood. Maar vergis je niet, je maaltijden hoeven echt niet uit brood te bestaan. Zelfs als je wel brood eet zijn dit lekkere en verrassende afwisselingen.

Uitgeholde komkommer met kip en roomkaas.

komkommer, kip, roomkaas

Tomaten met pesto en mozzarella.

tomaten, pesto, kaas

Sandwich op een stokje (maar dan zonder het brood).

sandwich, brood

Gegrilde aubergine met beleg.

gegrilde aubergine

‘Broodje’ hamburger.

hamburger

Komkommer sandwich.

komkommer sandwich

Gevulde paprika’s.

paprika

Sla met bacon en kip.

sla, bacon, kip

Vond jij een of meerdere van deze broodloze sandwiches er super lekker uitzien, vergeet dit artikel dan niet te delen met je vrienden op Facebook zodat meer mensen ervan kunnen smullen!

DELEN