10 Redenen waarom je samen met je vriend meer speeltjes moet gebruiken in bed

0
1053

Bij een ‘speeltje’ denk je al gauw aan iets dat je in je eentje gebruikt. Niet iets dat je tijdens een vrijpartij met je vriend er even bij pakt. Toch kan dit erg goed zijn voor jullie relatie! 

1. Het haalt de druk weg bij jou

1

Je kent het gevoel wel: je bent gespannen en heel erg gefocust op het feit dat je klaar moet komen. Juist dan lukt het niet. Een speeltje kan die druk wegnemen en ervoor zorgen dat je weer kunt genieten.

2. Ook je partner kan meer genieten

2

Niet alleen bij jou haalt het de druk weg, maar ook bij je partner. Hij wil natuurlijk presteren en voelt de druk om jou klaar te laten komen. Hij doet extra zijn best. Maar dat is niet nodig. Het speeltje kan net dat beetje extra zijn dat jij nodig hebt om klaar te komen.

3. Meerdere keren klaar komen

3

Als je al blij bent als je één keer klaar komt, be prepared. De kans is dan namelijk heel groot dat het nog een paar keer gebeurt tijdens die vrij partij. Alle druk is namelijk van jullie schouders af en jouw lichaam kan zich helemaal laten gaan.

4. Nieuwe dingen proberen

4

Doordat je iets nieuws gebruikt, kom je achter dingen die je niet eerder wist. Je probeert nieuwe dingen en kijkt of het wat voor jou is. Ga er maar vanuit dat, van alle nieuwe dingen die je probeert, er altijd een paar dingen zijn die jou en je vriend wel heel goed bevallen.

5. Nieuwe ‘posities’

5

Met alle nieuwe dingen die je ontdekt over je lichaam, ontdek je ook nieuwe posities. De een zal wat minder slagen dan de ander. En voor sommige ben je misschien niet lenig genoeg. Maar er zullen ook wel posities tussen zitten die jullie beiden wel bevallen.

6. Samen mastrurberen is geweldig

6

Je weet onderhand wel dat mastrurberen goed voor je is, maar het is natuurlijk nog op windender om elkaar te zien genieten. En je kunt er ook nog iets van leren. Wanneer hij lekker met zichzelf bezig is, kun jij zien wat hij lekker vindt. Zo weet je wat je de volgende keer bij hem moet doen, als je hem eens lekker wil vermaken.

7. Fantasieën worden werkelijkheid

7

Je bent altijd al nieuwsgierig geweest naar iets nieuws. En nu, door een speeltje te gebruiken, kom je er ook achter. Bijvoorbeeld rollen spel tijdens de vrij partij. Gebruik een zweepje voor een strenge schooljuf of handboeien voor een politieagente. Leef je helemaal in!

8. F you, vooroordeel

8

Op de een of andere manier zijn er nog steeds vooroordelen over mensen die speeltjes gebruiken. Terwijl het eigenlijk steeds gebruikelijker is om er een te hebben, en te gebruiken. Daarom moeten die vooroordelen jou koud laten en ga jij lekker aan de gang.

9. Lekker nieuwsgierig zijn

9

Jij bent van nature al heel nieuwsgierig en je wil graag nieuwe dingen proberen in bed. Laat die nieuwsgierigheid daar dan ook toe. Zo kom je er tenminste ook achter of het wat voor jou is, of niet. Daarna kan jouw nieuwsgierigheid misschien weer een stapje verder.

10. Samen kopen

10

Als je met je vriend op pad gaat om een speeltje te kopen, zorgt dat ervoor dat jullie meer naar elkaar groeien. Het zorgt voor een betere band. Dan kun je samen kiezen welk speeltje jullie willen. Of misschien kiezen jullie er wel voor om er elk eentje uit te zoeken. Zo kun je nog een keer afwisselen.

Heb jij wel eens een ‘speeltje’ gebruikt?

DELEN