Dit is Ricochet, s’werelds eerste en enige surfende therapie hond.. Zijn verhaal wordt door miljoenen mensen geprezen!

0
698

Toen Ricochet geboren werd had zijn baasje al besloten dat ze een service hond zou worden om kinderen te helpen met fysieke en mentale achterstanden.

Ricochet’s training begon de dag dat hij geboren werd. In het begin ging alles prima, maar naarmate ze opgroeide, werd Ricochet ondeugender. Hij rende achter vogels aan, was snel afgeleid en negeerde alles wat zijn baasje hem vroeg. Niet zo vreemd ook dat Ricochet faalde voor de eerste test als service hond. Toch was Judy, haar baasje, niet van plan om haar op te geven.

surfen

Judy stond aan de rand van wanhoop toen ze zich realiseerde dat Ricochet waarschijnlijk nooit een service hond zou kunnen worden. Hij was simpelweg te eigenwijs. Het was Riochet zelf die op een dag oog kreeg op een surfplank. Sindsdien was ze niet van het water af te slaan!

Sindsdien heeft Ricochet haar draai gevonden. Vandaag de dag helpt ze kinderen met een beperking om zelfvertrouwen te krijgen.

In de onderstaande video zie je hoe Ricochet precies te werk gaat.

DELEN