Dit Lijkt Een Drijvende Kamer…Maar Wat Ze Er Onder Gebouwd Hebben? ONGELOFELIJK!

0
1078

In Oost Afrika ligt het kleine eilandje Pemba vlak voor de kust. Het is een eiland van slechts 380 vierkante mijl en is een vakantieresort dat gerund wordt door de familie Manta. Het is een van de mooiste plekjes op aarde. Het eiland bestaat uit groene heuvels en velden vol fruitbomen. Er heerst rust en vrede en is volledig van de buitenwereld afgesloten door het water. Gemiddeld is het er 30 graden wat samen met de regen zorgt voor zeer vruchtbare grond. Te temperaturen zijn er heel stabiel dus als je hier vakantie gaat vieren weet je zeker dat het lekker warm zal zijn. Een betere plek om uit te rusten van het hectische leven is niet voor te stellen.

drijvende-hotel

Je dagen kun je doorbrengen met duiken, wandelen, aan het strand liggen en heerlijke vers gevangen vis eten. Het Zweedse bedrijf Kwanini richtte dit vakantieparadijs op in 2007. Ze realiseerden zich dat er geen betere plek op aarde was om hun bijzondere hotel te bouwen. Ze bedachten een heel uniek concept. Een onderwaterhotel! Dit hotel is een kamer die drijft op het water, tenminste zo ziet het er boven water uit. Maar als je met een trap naar beneden klimt kom je in een magische onderwaterwereld terecht. Bekijk dit bijzondere hotel in het filmpje hieronder. Lijkt het jou wel iets om hier te overnachten? DEEL dit filmpje dan met je vrienden op Facebook!

 

DELEN