Baby neemt zijn allereerste stapjes, maar kan niet stoppen met lachen als hij zijn piepende schoenen hoort.. Hilarisch!

0
1057

Baby’s zijn geweldig. Ik denk dat we dit allemaal kunnen beamen.

Niet alleen zijn ze klein en schattig, ook zijn ze onschuldig en naïef. Het is geweldig om te zien als baby’s nieuwe dingen ervaren, bijvoorbeeld hun eerste stapjes. De onderstaande video is daar het perfecte voorbeeld van. Een moeder neemt het moment op waarop haar baby zijn eerste stapjes zet. Hij draagt een paar schoenen en kan eindelijk lopen, wat zorgt voor entertaining voor de hele familie!

Lees ook  Man Spendeert Uur Aan Maken Van Nieuw Kattenluikje, Maar Zodra Hij Zijn Kat DIT Ziet Doen? Hilarisch!

piepen

Maar als hij dan eindelijk die stap zet hoort hij iets wat hij nog nooit eerder heeft gehoord.. En kan gewoon niet stoppen met lachen! Met elke stap die hij zet beginnen zijn schoenen te piepen, waarna het mannetje het uitschatert van het lachen! Zijn lach is zelfs zo aanstekelijk dat ik zelf mijn lach niet eens kon bedwingen!

Lees ook  Een tepelpiercing bij een vrouw gaat vreselijk mis, waardoor ze nu maar....

Ik denk dat de meeste ouders die deze video zien zich kunnen verplaatsen in de moeder die dit opneemt!

DELEN