Vrouw krijgt een vliegtuigmaaltijd overhandigd. Meteen maakt ze een foto, zodat ze een bewijs heeft

0
1642

Een ongeïdentificeerde vliegtuigpassagier die vrijdag van Sydney naar Brisbane vloog was geschokt door haar maaltijd. Gelukkig nam ze er een foto van alvorens aan te vallen. Dit ga je gewoon niet geloven. De vrouw vloog business klasse met Qantas Airlines. Toen ze haar maaltijd kreeg en naar beneden kreeg, zag ze de bizarst gevormde groente ooit. Toen ze vroeg wat het was, antwoordde de stewardess dat het een “wortelachtige groente” was.

Afbeelding: AWM.com

Aan het hoofd van het culinaire programma van de maatschappij staat chef Neil Perry. Deze kok is best bekend in Australië. Hij is niet alleen een succesvol restauranthouder, maar schreef ook verschillende kookboeken.

Wat is de vreemdste groente die jij ooit al gezien hebt?

DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

DELEN