Kijk wat er gebeurt als ze deze foto omgekeerd op een blok hout legt. Geweldig!

0
1239

Kunstzinnige en creatieve mensen onder ons let op! Deze vrouw heeft iets heel moois gemaakt van een familie foto met behulp van een blok hout. Dit is een geweldige manier om je woning in te richten met mooie memories van de familie. Trendnova is helemaal ondersteboven van deze tutorial en wij gaan dit zo gauw mogelijk zelf proberen. Deze tutorial is heel makkelijk en als je het stap voor stap volgt dan ben je ook heel snel klaar!

foto

Wij waren benieuwd naar de kosten, dit soort ideeën hoeven niet veel geld te kosten. De meeste materialen die je nodig hebt zijn te krijgen bij de bouwmarkten. De benodigdheden zijn onder andere een blok hout, een borstel en een mooie familie foto. Deze kan je eventueel zelf afdrukken als je een goede printer thuis hebt.

Hieronder staat de video met de geweldige tutorial. Vergeet hem niet te delen met je creatieve vrienden!

Vond je dit leuk? Like onze pagina om niets te missen!
DELEN