Hij is blind en lijdt aan autisme. Maar dat stopt hem er niet van om “Lean On Me” te zingen in een fantastisch optreden!

0
995

Dit is Christopher Duffley, een autistisch en blinde jongen. Toch laten zijn handicaps hem niet stoppen om te doen waar hij het meest van houdt, zingen.

Als je de onderstaande video hebt bekeken zal je zien dat zijn handicaps hem niets doen. Het is voor Christopher slechts een bijzaak als hij op het podium staat. In deze video zie je hoe Christopher het nummer “Lean On Me” zingt tijdens de “World Outreach Kid’s Choir.” Hij begint met het langzaam en zachtjes zingen van de lyrics, maar wanneer hij komt hij de akkoorden zorgt hij voor een adembenemende sfeer in de gehele zaal.

zingende

Ik gebruik niet vaak het woord buitengewoon, maar Christophers performance is niets minder dan dat. Maar het wordt beter. Rond het midden van het lied, voegt het koor zich bij Christopher op het podium en zingt een ongelooflijke aanvulling op Christopher’s lied. Wat een wereldse prestatie!

DEEL dit bericht als jij ook zo ontroerd bent geraakt door dit spetterende optreden!

DELEN