7 Redenen waarom het hebben van een kleine ‘leuter’ goed is

0
1325

Bijna elk jongen brengt het onderwerp weleens naar boven: het formaat van zijn ‘leuter’. Zowel bij zijn vrienden als bij zijn vriendin wordt er openlijk over het onderwerp leuters gesproken. Als meisje kan je het niet laten om alle leuters die je ooit gezien hebt met elkaar te vergelijken. Dit is een reden waarom jongens vaak onzeker zijn over hun edele heer. Als jongen wil je graag het grootste en beste aanhangsel hebben, die het meisje ooit gezien heeft.

De waarheid is dat, tenzij de leuter een aantal geweldige extra eigenschap, een fancy kapsel, een tatoeage of glimlach heeft die licht geeft in het donker, de grootte (naar mijn mening) niet veel uitmaakt. Sterker nog, het hebben van een kleine leuter heeft een lijst aan voordelen.

DELEN