Vrouwen Redden Levende Hond Uit Vuilniszak

0
1221

Honden zijn vaak een van de beste vrienden van de mens. Maar de mens is niet altijd even lief voor hun hond. Het is heel moeilijk voor te stellen dat iemand zijn geliefde huisdier mishandeld of verwaarloosd. Toch gebeurt dit helaas wel. Gelukkig zijn er ook mensen en instanties die er alles voor doen om dierenleed tegen te gaan. De vrouwen uit het volgende verhaal twijfelden ook geen moment toen ze geluiden uit een vuilniszak hoorden komen.

De twee vrouwen waren op een dag een stuk aan het wandelen langs een riviertje toen ze langs het water een vuilniszak zagen liggen. Toen ze langsliepen hoorden ze opeens geluiden uit de zak komen. Direct scheurden ze de zak open en er bleek een hondje in te zitten.

Let op: de volgende foto’s kunnen als schokkend worden ervaren. We hebben toch besloten om ze met jullie te delen om aandacht te geven aan dierenleed.

De hond was zwaar verwaarloosd. De poten waren aan elkaar vastgemaakt met elektriciteitsdraden en het arme beest zat onder de larven en teken.

hond1

hond2

 

De hond was compleet in shock. Ook was hij uitgedroogd. De dames gaven hem direct water en brachten hem naar de dierenarts. Daar ontdekte de arts dat zijn achterpoten verlamd waren. Hoe dit kwam was niet duidelijk.

hond3

Nadat de hond verzorgd was door de arts en weer wat op krachten was gekomen, begon hij te kwispelen als teken dat hij ontzettend blij was dat hij uit zijn benarde positie was gered.

hond4

Inmiddels is de hond geadopteerd en leeft hij al een jaar samen met zijn nieuwe baasje.

hond5

hond6

 

En nog mooier nieuws: zijn poten zijn compleet hersteld. Hij kan dus ook weer lopen.

hond7

De hond speelt weer met andere honden uit de buurt en is dolgelukkig.

hond8

hond9

 

Dit is een recente foto van de hond. Wat een transformatie! We zijn zo blij dat de twee dames hem gered hebben.

hond10-gered

De hond uit dit verhaal heeft ontzettend geluk gehad. Gelukkig bestaan er nog mensen die opkomen voor dieren. Deel dit bericht met al je vrienden die ook van dieren houden en geef je mening hieronder in de comments.

DELEN