Vrouw die zich voordoet als man om s*ks te hebben met vriendin krijgt 8 jaar cel

0
1426

Een vrouw die zich voordeed als man en een voorbindp*nis gebruikte om s*ks te hebben met een vriendin is tot acht jaar cel veroordeeld. Tijdens 10 s*ksuele ontmoetingen verkleedde de 25-jarige Gayle Newland zich als man en vervormde ze haar stem. Ze overtuigde haar slachtoffer een blinddoek te dragen. Newland gebruikte een voorbindp*nis tijdens de twee jaar durende ‘relatie’ met haar slachtoffer.

© Kos. Gayle Newland overtuigde haar slachtoffer een blinddoek te dragen tijdens de naar schatting 100 uur die ze samen doorbrachten. Tijdens de s*ks gebruikte ze een p*nisprothese.

Het stel zag elkaar alleen wanneer de vrouw geblinddoekt was, omdat haar ‘vriend’ zich voordeed als een kankerpatiënt die zich schaamde om zijn littekens. De Britse Gayle Newland gebruikte een diepe stem, een p*nisprothese en een blinddoek tijdens elke s*ksuele ontmoeting met haar vriendin en leeftijdsgenote. De vrouw ontkende schuldig te zijn aan aanr*nding en voerde aan dat het slachtoffer wist dat ze een man speelde en dat ze vrijwillig deelnam aan het s*ksuele rollenspel.

Maar de jury in het Engelse Chester dacht daar anders over. Het slachtoffer getuigde immers dat ze bij elke ontmoeting gedwongen werd een blinddoek te dragen, zelfs wanneer ze gingen zonnebaden of die keer dat ze samen naar een film ‘keken’ in haar flat. Ze vertelde in de rechtbank dat het bedrog pas aan het licht kwam toen ze tijdens het minnespel de blinddoek aftrok en zag dat haar vriendin Gayle een voorbindp*nis droeg. “Het is niet wat je denkt”, zei de beschuldigde toen. Volgens de rechter lijdt Newland aan een persoonlijkheidsstoornis.

DELEN