Een moeder doet de deur niet open, 5 minuten later staat de politie er. Heftig!

0
1207
Een ongegrond oordeel,heeft een moeder uit Connecticut flink laten schrikken. Het gebeurde op een ochtend toen Patty Levreault alleen thuis was met haar kinderen. Haar dochter en zoon waren tv aan het kijken toen ze de deurbel hoorde.
Toen ze opkeek, zag ze dat het de postbode was. Omdat ze nog in haar pyjama rondliep, besloot ze de deur niet open te doen. De postbode dacht dat de kinderen alleen thuis waren, en besloot de kinderbescherming te bellen.
Na vijf minuten, verschenen er 3 politievoertuigen. Levreault vreesden dat haar kinderen werden weggehaald, en dat ze naar de gevangenis moest. Het was een beschamend incident. Volgens haar,doet “ouder schande” zich voor wanneer er te snel beslissingen worden gemaakt door onbekenden, zoals in haar geval.
Hoewel het goed is dat mensen ervoor zorgen dat kinderen veilig zijn, moeten mensen zorgen dat ze  zulke situaties volledig geëvalueerd hebben,voordat ze kunnen handelen. Vind jij dat ook?
Kijk maar naar de clip, en deel de opvoeding trend op Facebook met je vrienden!

DELEN