Babysitter kwam in de problemen, omdat ze de peuter wat lol gunde – Wat denk jij ervan?

0
1141
Het is heel jammer dat een moment van miskenning, dat een schattige situatie op de verkeerde manier kan eindigen. Dat verklaart waarom veel gevallen van ouder schande tegenwoordig zo populair zijn. De onderstaande clip beschikt over één van die ongelukkige situaties.
Courtney Stewart komt uit Erksine, Schotland, en heeft een zoon die 2 jaar oud is. Haar zoon heeft het syndroom van Down. Terwijl ze oppaste op een ander kind met het syndroom van Down, raakte de jongen in de ban van de wasmachine die ze had. Aangezien er niets in de machine zat,en ook niet in het stopcontact zat, liet ze de jongen er in klimmen,en hielp ze met de deur.
Ze wist dat de jongen veilig was en nam enkele foto’s en plaatste ze op Facebook alleen maar om plezier van het moment te maken. Maar toen een vreemde de foto’s zag, ging alles mis. De politie kwam, en een buurman probeerde haar aan te vallen voor haar acties.
Kijk eens naar het hele verhaal in de clip, en laat ons weten wat je ervan vindt.
Gelieve te DELEN met iedereen!

DELEN