93-Jaar Oude Man Woont Alleen In De Bossen. Waarom? Wij Zijn Onder De Indruk!

0
1253

“Ieder zijn ding”, zei de 93-jarige Jack English toen hem werd gevraagd waarom hij in een cottage woonde ergens diep in het bos. Hij had altijd al een simpel leven willen leiden, ver weg van de stad. Alleen hij en zijn vrouw hadden verantwoordelijkheden richting hun familie, dus moesten ze wel in de stad wonen. Voordat Jack zijn vrouw verloor aan baarmoederhalskanker in 2001, had zij hem gezegd dat hij zijn droom moest najagen. En zodoende eindigde Jack in zijn eentje ergens diep in de bossen.

De plek zit vol herinneringen voor Jack, omdat hij tijdens zijn jeugd daar al vaak kwam. Hij heeft altijd van de natuur gehouden en hij heeft al ontzettend veel tripjes door de bossen gemaakt. Terwijl de meeste mensen ervoor kiezen om vooruit te gaan, wilde Jack het tegenovergestelde: terug gaan naar de plek waar hij het tijdens zijn tienerjaren altijd zo fijn had gehad.

Jack maakt tegenwoordig vioolonderdelen om zijn huur te betalen en hij probeert elke dag zo onverstoord mogelijk door te brengen. Deze 93-jarige heeft nog steeds de energie en de kracht om in zijn eentje te leven. Wat een inspiratie voor velen!

Bekijk het hele verhaal hieronder:

DELEN