Ze nam een koelbox die iemand langs de weg had achtergelaten. Als ze maar eerder had geweten wat erin zat.

0
1435

We moeten erg voorzichtig zijn wanneer we met de auto reizen en we moeten ons alleen op het rijden concentreren.

We zouden geen dingen moeten doen die onze aandacht gedurende langere tijd in beslag kunnen nemen. Als we onze ogen even van de weg halen om een sms-bericht te versturen, lijkt dat misschien niet zo gevaarlijk te zijn.

Maar zulke situaties kunnen een triest einde krijgen. Omdat er veel mensen op deze manier sterven, is tijdens het rijden de aandacht op de mobiel richten, het risico niet waard. Niet alleen mobiele telefoons zijn het probleem. Een bestuurder kan ook worden afgeleid door mensen, dingen of gebouwen langs de weg. Mannen zijn bijzonder kwetsbaar voor dat soort afleidingen. Wanneer ze een aantrekkelijke vrouw zien, hebben ze soms de neiging om de rest van de wereld even te vergeten. Maar soms is het wel goed om op te letten, omdat we iets belangrijks zien, iets dat iemands leven kan veranderen. Ga naar de volgende pagina om te lezen over een dergelijk geval.

girl

Een vrouw uit Texas was met haar auto op reis op een bijzonder warme dag. De temperatuur was extreem hoog en ze kon het in de auto nauwelijks uithouden. Plotseling zag ze langs de weg een kleine koelbox liggen. Ze vroeg zich af wie zoiets daar zou hebben achtergelaten. Misschien was hij kapot en had iemand hem gewoon weggegooid?

cooler

De hele situatie deed wat vreemd aan, omdat de koelbox vrij nieuw leek. Er zaten geen krassen of barsten in. Ze kwam wat dichterbij, pakte de koelbox en legde hem in haar auto. Ze besloot hem thuis open te doen. Ze had op dat moment geen idee wat er in zat. Er kwam ook geen geluid uit, maar naar het gewicht te oordelen, was hij niet leeg.
nine-puppies1

Toen ze thuis kwam, deed ze het deksel van de koelbox open en zag een van de liefste en tegelijk verschrikkelijkste dingen ter wereld. In de container zaten negen kleine puppies. Het waren jonge Duitse herders en ze waren een beetje bang voor de vrouw die hen had gered. Ze lagen boven op elkaar omdat de box te klein voor hen was.

nine-puppies1

Niemand weet hoe lang ze al in de koelbox hadden gezeten. Gelukkig voor hen merkte de vrouw de koelbox op voordat de pups zonder lucht kwamen te zitten. Ze waren er vrij slecht aan toe, en waren hongerig en uitgeput. De doos zat vol urine en ontlasting. Geschokt belde de vrouw de juiste mensen en ze stuurden de dierenarts Karri McCreary naar haar toe.

nine-puppies2

Die vertelde dat de honden niet lang in de koelbox hadden gezeten, want dat zouden ze niet lang hebben overleefd. De pups kregen een behandeling en wachten nu op een nieuw thuis. Ze zullen helaas worden gescheiden, omdat niemand zo’n grote groep tegelijk kan adopteren. Ze zijn zo lief dat ze vast niet erg lang op nieuwe eigenaren zullen hoeven wachten.

nine-puppies3

DELEN