Tiener doet zwangerschaptesten , maar ze zegt dat ze zwanger is van Jezus….

0
1306
Kristi heeft het helemaal gehad met haar 19-jarige dochter, Haley. De tiener zweert hoog en laag dat ze acht-en-een-halve maand zwanger is van kindje Jezus.
Haley heeft zes zwangerschapstesten genomen, en elk keer waren ze negatieve . Kristi nam haar mee naar een kliniek en die test was ook negatief. Toch is Haley ervan overtuigd dat ze het kind van God draagt. Ze zegt dat ze de foetus voelt schoppen .
“Ik weet dat mijn zwangerschap echt is. Ik ben minstens 22 pond aangekomen “, zei ze. “Laatst op een nacht sloeg de baby me in de onderkant van mijn maag, en schopte me, en ik kan zijn hoofd voelen hier, recht onder mijn navel.”
Echter, Kristi vertelt een ander verhaal. Ze gelooft dat haar dochter een dwangmatige leugenaar is. Kristi zegt dat Haley gelogen heeft over het feit dat aan American Idol mee deed, en heeft beweerd dat de rapper, Eminem, haar biologische vader is.
“Mijn familie, mijn vrienden, mijn voorgangers in de kerk, ze geloven niet dat ik zwanger ben,” zei Haley. “Ik weet dat het Jezus is. Kan me niet schelen als mijn familie mij verloochent. Het komt er echt op neer of je een ware gelovige in Jezus bent of niet … Het kan me niet schelen wat de zwangerschapstest of een dokter zegt. Wanneer ik ga bevallen van mijn baby, gaat niemand hem ontkennen, want hij is mijn redder. “
Haley verscheen op de Dr Phil Show om een aantal dingen recht te zetten . Dr Travis Stork van ‘The Doctors’ deed een echografie. Er was niets. Er was geen baby. Dr. Stork vertelde haar dat de bewegingen die ze voelde, van haar opgezwollen darmen waren. Ze was niet zwanger.
De tiener weigerde dit te geloven van Dr. Stork. Sterker nog, ze vervloekt hem zelfs. Echter, er is wat licht aan het eind van de tunnel: Het bleek dat Haley en haar zuster, Adriana, een gewelddadige jeugd hebben gehad. Terwijl Adriana de juiste behandeling zocht, heeft Haley dat nooit gedaan.
Dr. Phil verstrekte Haley met een psycholoog om de zorg die ze nodig heeft te krijgen, en alle partijen zijn bereid te doen wat nodig is om vooruit te komen.
Gelieve dit ongelofelijke verhaal op Facebook te delen als je blij bent dat er iets goeds uit dit bizarre verhaal gekomen is.

DELEN