Ongehuwde vrouw krijgt bloemen op het werk. Collega’s ontdekken de waarheid over haar echtgenoot.

0
1450

Het was de verjaardag van de collega van Kayla Miller en die ochtend werd er een groot boeketje bloemen op haar kantoor geleverd. Maar het waren niet de rozen die haar aandacht trokken. Ze deelde het prachtige verhaal achter deze bloemen op de Facebookpagina van Love What Matters.

bloemen1

Ik was getuige van een levensecht “P.S. Ik hou van je verhaal”. Deze bloemen werden vandaag geleverd voor een collega van me. Ze zijn van haar echtgenoot die twee jaar geleden overleed. Elke feestdag en verjaardag sinds zijn overlijden ontvangt ze bloemen, geschenken en juwelen van hem. Voor hij overleed, had hij dit allemaal zorgvuldig geland zodat ze zich op deze dagen niet alleen zou moeten voelen.

Ik deel dit verhaal niet alleen omdat het geweldig is en mijn hart verwarmt, maar om meisjes en vrouwen te laten zien dat ware liefde bestaat. Je hoeft niet met iemand te zijn omdat je denkt dat er toch niemand anders is die van je zal houden. Je hoeft niet bedrogen te worden of belogen. Jij bent een prijs die gewonnen moet worden en er is iemand daarbuiten die voor altijd van je zal houden en zelfs tot in het hiernamaals!

bloemen2

DEEL dit hartverwarmende bericht met iedereen die je liefhebt.

DELEN