Nadat Ze Een Doodgeboren Zoon Had Gekregen, Verkocht Ze Het Babybedje. Wat De Koper Ermee Deed? Ongelooflijk.

0
1361

Een paar dagen voordat Valerie Watts had moeten bevallen kreeg ze het hartverscheurende bericht dat het baby’tje in haar buik was gestorven. Valerie was helemaal verdrietig en van streek. Een tijdje later besloot ze om een garagerommelmarkt te houden waar ze het babybedje te koop aanbood. Ze was er klaar voor – nadat ze genoeg moed had verzameld, was het tijd om het bedje te verkopen, het bed dat eigenlijk bedoeld was voor haar zoontje. Valerie verkocht het bedje aan een man die Gerald heette en aan zijn vrouw. Op dat moment wisten zij echter nog niet wat Valerie had meegemaakt. Zij besloten om iets fantastisch te doen.

kraamcadeau cadeau baby

Gerald is namelijk timmerman en in zijn werkplaats maakte hij van het babybedje iets dat Valerie de rest van haar leven zou kunnen bewaren. Een week later belde hij aan bij het huis van Valerie om het zelfgemaakte cadeau af te leveren. Ze barstte in tranen uit. Gerald’s cadeau aan deze rouwende moeder is een van de mooiste dingen die we ooit gezien hebben. Wij van Viralmundo vinden dan ook dat hij een pluim verdient voor zijn goede daad. Bekijk hieronder wat hij heeft gemaakt en DEEL deze video met je vrienden als je respect hebt voor wat Gerald heeft gedaan!

Volg ons op Facebook:
DELEN