Kijk goed naar de plaatjes. Het oog dat jij uitkiest, zal veel over jouw persoonlijkheid vertellen

0
1566

Vandaag hebben we een korte test die je kan helpen om iets over jouw persoonlijkheid te leren. Wat is de bedoeling?

Kies een van de 9 ogen in de afbeelding hieronder en lees dan de bijpassende omschrijving. Deel jouw resultaten in het commentaar.

oczy1Oog nummer 1:
Je bent extravert, open en gevoelig. Je gelooft dat iedereen vriendelijk zou moeten worden behandeld en je wilt anderen niet lastig vallen met jouw problemen en onzekerheden. Je helpt iedereen die in nood is, zelfs als dat enige inspanning vergt.
oczy1

Oog nummer 2:
Je bent een gewetensvol persoon die een goede indruk op anderen wil maken. Je bent vriendelijk en gelooft dat wat jij doet iemands leven kan veranderen. Het onrecht en de armoede in de wereld doen jou verdrietig voelen, maar je houdt het voor jezelf. Jij neemt liever maatregelen. Je bent een goed, toegewijd en gelovig mens.

oczy2
Oog nummer 3:
Diep in jouw ziel baart alles jou zorgen. Je maakt je zorgen over de toekomst, zelfs de verre, en je worstelt vaak onnodig met problemen. Je probeert je ook rustig te houden en gelooft dat alle slechte dingen die je overkomen niet echt gebeuren. Je ziet de wereld nogal donker in.

oczy3

Oog nummer 4:
Je hebt een beetje een filosofische ziel en je hebt overal een mening over. Je houdt van lange overwegingen en als iets een diepere betekenis heeft, dan voel jij je als een vis in het water om naar de oplossing te zoeken. Aan de andere kant houdt je jouw gevoelens voor jezelf. Je ziet de werkelijkheid als een onderdeel van een groter geheel dat moet worden samengevoegd om zijn volle betekenis te vinden. Soms begrijp je niet alles, maar je bent niet geneigd om je daar zorgen over te maken.
oczy4
Oog nummer 5:
Je bent een mysterie. Veel succes voor iedereen die probeert jou te snappen, en ook jij vindt het moeilijk om jezelf te begrijpen. Jouw stemming verandert niet alleen elke dag, maar verandert een miljoen keer per uur en je hebt vaak conflicten met jezelf. Je praat niet zoveel, en soms handel je op een vreemde manier en je houdt ervan om de situatie zorgvuldig te observeren alvorens te beslissen in actie te komen.

oczy5

Oog nummer 6:
Diep in je ziel ben je erg gevoelig. Je merkt alles op en vergeet nooit iets. Je bent goed in het communiceren met je omgeving. Zelfs de kleinste details trekken jouw aandacht en hebben invloed op jou. Je toont gemakkelijk je emoties, of je nu moet huilen of lachen. Je houdt er niet van om de wereld te laten zien hoe kwetsbaar je in werkelijkheid bent. Je bent ook goed in het voorspellen van de toekomst.

oczy6
Oog nummer 7:
Jij zit vol vuur, passie en energie. Je hebt maar weinig subtiliteit in je. Je hebt een duidelijke mening over bepaalde onderwerpen en je bent een vastberaden en ongeduldig persoon, maar je laat dat liever niet merken. De bent een energiek persoon, maar komt daardoor vaak nerveus over. Jouw geest zit soms vol echte drama.

oczy7

Oog nummer 8:
Je bent een echte excentriekeling. Je hebt ongewone standpunten en geniet van ongewone situaties. Je geeft niets om tradities en regels. Je kiest je eigen weg en laat de wereld zien wie je echt bent. Je hebt niets te verbergen en je praat er zonder aarzeling over. Het maakt je niet uit hoe anderen over jou denken. Hoe dan ook, veel mensen zou graag zoals jij willen zijn.

oczy8

Oog nummer 9:
Diep van binnen zit je vol intuïtie en empathie. Je begrijpt de goede mensen en de wereld om je heen perfect. Je weet en begrijpt heel veel en kunt de stemmingen van andere mensen goed aanvoelen. Je kunt zien of iemand liegt of probeert te manipuleren. Aan de andere kant ben je ook in staat om mensen te beïnvloeden en je laat ze graag naar jou pijpen dansen.

oczy9

DELEN