Dit is officieel het gênantste vrij partij verhaal ooit

0
1565

De award van het meest tenenkrommende verhaal van het jaar gaat naar… Jawel… Reddit.com! En wel onder het thema ‘Today, I F….. Up’.

ditisofficieel

Muricannn_way, een gebruiker van Reddit deelt haar verhaal over hoe fout haar vrij partij in de auto is gegaan. Tipje van de sluier: heel, heel, heel fout. 

“Vandaag ben ik compleet de fout ingegaan door een van mijn vrij partij fantasieën uit te voeren met mijn vriend. Hij wilde al heel lang dat ik hem een keer een BJ zou geven terwijl hij achter het stuur zat. Ik was een beetje terughoudend om een aantal logische redenen: wat als we over een hobbel heen zouden rijden en ik per ongeluk in zijn leuter zou bijten? Of wat als hij een ongeluk maakte omdat hij zijn ogen dicht zou doen? Nou goed, alle zorgen waren voor niets, want ik had me nooit, maar dan ook nooit kunnen voorbereiden op wat er gebeurde toen ik het eindelijk deed…” Ojee, we houden ons hart vast. 

Toen we op de weg zaten werd ik steeds meer op gewonden en hij ook. We konden niet meer wachten en begonnen elkaar aan te raken.

“Mijn vriend haalde me op van het vliegveld. Vanaf daar is het zo’n drie uur rijden naar huis. We waren allebei zó blij om elkaar weer te zien en ik besloot dat ik hem zou geven wat hij al zo lang wilde: een BJ terwijl hij aan het rijden is. Toen we eenmaal op de weg waren werd ik al op gewonden van het idee. En hij natuurlijk ook! Al snel begonnen we aan ons avontuur en raakten we elkaar aan. Tijdens het rijden dus. Na een poosje begon ik aan het echte werk: de BJ.​ Hij genoot ervan, ik genoot ervan, het was gewoon geweldig.” Okee, maar waar zijn nou de juicy details? Ze vertelt verder:

toen ik eenmaal bezig was kon het me niets meer schelen

“Ik zei tegen mijn vriend dat hij moest uitkijken voor auto’s die voorbij reden, zodat ik op tijd kon stoppen, maar toen ik eenmaal bezig was kon het me niets meer schelen. Het wond me eigenlijk alleen maar meer op. Plus, de weg waar we op zaten werd steeds rustiger, omdat ik in een dorp woon waar niet heel veel mensen naartoe hoeven. En toen ging alles mis.”

“Ik blijf graag anoniem, maar zonder al teveel informatie weg te geven: mijn vader werkt 3 dagen in de week in de stad waarin ik landde. Ook was ik éventjes vergeten dat hij iedere donderdagavond naar huis gaat. Anyway, mijn vriend ging langzamer rijden toen we ons dorp naderden omdat ik hem wilde laten klaar komen voordat we onze buurt binnen zouden rijden.” We zetten ons schrap voor wat er nu gaat komen… 

Precíes op hetzelfde moment dat mijn vriend bijna klaar kwam, hoorden we iemand zijn naam roepen.

“Precies op hetzelfde moment dat mijn vriend bijna klaar kwam, hoorden we iemand zijn naam roepen. Een auto kwam naast ons rijden. Mijn vriend kwam klaar. Van schrik. Een stem roept “Wat is dit?!” Ik herken de stem van mijn vader. Ik schrok me dood, stootte mijn hoofd tegen het stuur, beet op mijn tong en alle zaad celletjes stroomde langs mijn kin. Ik keek op en keek mijn vader recht in zijn verbaasde gezicht aan. Het was duidelijk af te lezen dat hij meteen begreep wat er aan de hand was en ik zag aan zijn gezicht dat hij ervan walgde. Logisch! ​Uiteindelijk besloot hij door te rijden, zijn ogen strak op de weg gericht.” De arme man… Het zou je maar gebeuren!

We hebben er nooit meer over gesproken

“De volgende dag gingen we bij mijn ouders eten en het was ongelooflijk awkward. Mijn vader kon natuurlijk ook niets tegen me zeggen, want ik had in principe niets verkeerd gedaan. Daarbij ben ik midden 20, een vrij partijtje hebben hoort bij mijn leven. We hebben er nooit meer over gesproken, maar tot de dag van vandaag krimp ik in elkaar als ik eraan denk.” 

Oh. My. God. Wát een verhaal! We moeten dit eerst eventjes verwerken voordat we door kunnen met ons leven. Een boodschap voor iedereen die weleens een vrij partij wil in de auto: zorg er op zijn minst voor dat je ver, héél ver van je huis vandaan bent! We wensen de schrijver van dit verhaal alle geluk met haar vrij partijtje. Ons medeleven gaat uit naar haar vader. 

DELEN