Deze Uitgehongerde Zwerfhond Woonde In Een Kartonnen Doos — Maar Kijk Wie Hem Komt Redden.

0
956

Als je een dierenliefhebber bent, dan raad ik je aan om de zakdoekjes bij de hand te houden, want je houdt het niet droog.

Het hondje Buzu was er slecht aan toe toen de helden van de non-profitorganisatie Howl of a Dog hem aantroffen op straat. De hond overleefde maandenlang op straat en woonde in een kartonnen doos zonder dat ook maar een iemand naar hem omkeek.

Zijn vacht zat vol met vlooien en het arme hondje had last van een ernstige huidaandoening. Het zag er niet naar uit dat Buzu nog lang zou overleven in dergelijke slechte omstandigheden.

huidaandoening bij honden huidziekte microchip hond hondenverzekering

“We weten niet of hij ooit een baasje heeft gehad aangezien hij geen microchip bij zich droeg, maar aan zijn huidaandoening te zien leefde hij al geruime tijd op straat,” vertelt de organisatie. In de eerste instantie was hij bang, maar na een tijdje begon hij het vertrouwen in de mensheid weer terug te krijgen.

Deze hartverwarmende beelden geven mooi weer hoe een angstige en zieke Buzu transformeert tot een gelukkig hondje dat eindelijk de warmte van een nieuwe thuis leert kennen. Zo krijgt Buzu eindelijk wat hij verdient! Als Buzu’s verhaal je heeft geraakt, aarzel dan niet om deze video te delen met je vrienden op Facebook om de goede daad van deze non-profitorganisatie te verspreiden.

Meer dierenverhalen? Like ‘Gek op Dieren’ en mis niks!
DELEN