Aanstaande Moeder Is Nerveus Voor Haar Eerste Echo, Maar Kijk Wat Ze De Baby Ziet Doen…

0
1164

Naar de verloskundige gaan om te kijken hoe de baby het in de baarmoeder doet is in veel gevallen spannend, maar wat deze moeder op haar echo zag is vrij ongewoon!

De eerste echo is altijd indrukwekkend om naar te kijken. Het is de eerste keer dat je jouw nieuwe baby te zien krijgt en daarnaast krijg je meteen antwoord op de vraag of het kindje gezond is.

Dit gelukkige koppel ging naar de verloskundige om naar de 14 weken echo te kijken. Benieuwd dat ze waren keken ze vol bewondering naar het beeldscherm, in de hoop iets moois te zien. En dat was zeker het geval! Naast dat ze blij waren om te zien dat hun baby gezond was, viel hen nog iets op…

echo zwanger echopraktijk 3d echo zwangerschap

De baby begon iets te doen dat de verloskundige en de ouders nog nooit gezien hadden. Het komt vaker voor dat baby’s zuigen aan hun duim, dromen of zelfs niezen is de baarmoeder, maar wat dit baby’tje deed is wel heel bijzonder. Er gaan geruchten dat deze video deels is bewerkt, maar dat maakt hem niet minder schattig. Bekijk de clip hieronder en vergeet dit zoete moment niet te delen met je vrienden op Facebook!

DELEN