Zitten je schoenen te strak? Geen probleem! Met deze truc ben je in een paar minuten klaar om te gaan!

0
1387

We komen er meestal pas na het kopen van nieuwe schoenen achter dat ze ongemakkelijk zitten en pijn doen aan onze voeten. Veel mensen nemen er genoegen mee om ze alleen maar “in te lopen”, maar het is een vervelend en moeizaam proces. Er zijn ook andere manieren om ongemakkelijke schoenen op te rekken. De meest populaire manier is om er een natte krant in te duwen en ze door middel van stoom zachter te maken.

Maar wij kennen een veel betere manier. Het is behoorlijk snel en probleemloos. Alles wat je moet doen is water gieten in twee afsluitbare zakken en ze in de schoenen doen. Zet dan de schoenen in een vriezer en wacht tot het water langzaam verandert in ijs. Controleer na 10 minuten of ze genoeg uitgerekt zijn, en zo niet zet ze dan nog eens 10 minuten terug. Blijf dit doen tot ze de gewenste maat hebben bereikt.

butyDe video laat stap voor stap zien hoe dit moet. Kijk maar eens hoe gemakkelijk het is!

Als je dit bericht interessant vond, deel het dan met je vrienden op Facebook.

DELEN