Zijn Hond Was Zes Dagen Lang Vermist. Wanneer Ze Haar Baasje Weer Ziet? TRANEN In Mijn Ogen!

0
1053

Als je zelf een hond hebt en hij of zij is nog nooit weggerend, dan mag je jezelf best een beetje gelukkig noemen. Natuurlijk is het frustrerend en eng om niet te weten waar je hond is. Het laatste wat je wilt is dat je briefjes moet gaan verspreiden waar ‘vermist’ op staat. Jammer genoeg was dat voor de man uit deze video wel het geval. Zes dagen voordat deze video was opgenomen raakte zijn hond vermist terwijl zijn vrouw aan het winkelen was op een lokale markt in Chungli, Taiwan. De eigenaar vertelt dat hij zijn hond al 16 jaar lang liet rondlopen zonder riem, maar in dit geval zorgde vuurwerk ervoor dat ze bang werd en wegrende. Waar ze verbleef? Niemand wist het.

hond vermist

Na dagen van zoeken vond hij eindelijk zijn geliefde Schnauzer weer terug in een compleet andere stad. Het was duidelijk dat de hond haar baasje erg had gemist, want toen hij op zijn motor aan kwam gereden, rende ze meteen op hem af en begon zelfs een beetje te huilen. Hun hereniging is prachtig en we zijn blij dat hond en baasje weer bij elkaar zijn. Bekijk de ontroerende clip hieronder en vergeet hem niet te DELEN met alle hondenliefhebbers op Facebook!

Vond je dit leuk? Like ‘Gek op Dieren’ en mis niks!
DELEN