Ze was geschokt dat de man in de winkel zijn grote …. liet zien. Als je hem ziet zul je je ogen niet geloven!

0
1846

In november 2014 werd Byron Schlenker uit New York aan het Guinness Book of World Records toegevoegd als de eigenaar van de grootste tong ter wereld. Zijn veertienjarige dochter, die ook de gelukkige eigenaar is van een gigantische tong, is runner up bij zijn wereldrecord. Ze benadrukt dat hij slechts een halve centimeter kleiner is dan die van haar vader!

De man gaat er prat op dat zijn tong bijna 8 cm breed is.

Hij is breder en dikker dan de nieuwste iPhone 6!

Verrassend genoeg hebben ze allebei geen problemen met eten of spreken. Hij begon zijn tong te bekijken sinds hij 15 jaar oud was. Op dat moment merkte hij dat hij iets groter was dan andere tongen. Hij kwam helemaal per ongeluk in het Guinness Book of World Records. Op een dag zag hij op televisie een Australiër, die opschepte dat hij de grootste tong van de wereld had. De man wist dat die van hem veel groter was en na door zijn vrouw en dochter te zijn overtuigd, besloot hij de wereld die van hem te tonen.

1

2

Vanaf de tijd dat hij beroemd werd, raakte hij verstrikt in een heleboel rare situaties. Mensen vragen vaak om een  foto of andere dingen. Op een dag kwam een oudere vrouw naar hem toe en vroeg hem het Book of World Records te likken… hij heeft vriendelijk geweigerd.

3

4

Zie de grappige reacties van mensen 🙂

DELEN