Moeder liet haar zoon alleen bij zijn grootouders, maar ze had geen idee dat DIT zou gebeuren in de auto

0
1373

Hoewel ze al 26 jaar getrouwd zijn, weten Emile en Renee elkaar nog steeds aan het glimlachen te maken.

De tortelduifjes zingen graag voor elkaar – vooral als hun kleinzoon in de buurt is zodat hij van hun serenade kan genieten. In 2014 plaatsten Emile en Renee in camera in hun auto en besloten voor elkaar te zingen. Hun kleinzoon zingt vrolijk mee met de vertolking van “Love Is An Open Door” uit Disney’s Frozenen het resultaat is super schattig. We hebben al veel auto karaoke’s gezien, maar deze grootouders kunnen pas écht goed zingen. Hun kleinzoon kon zijn geluk niet op en swingde erop los op de achterbank. Hij mag blij zijn met zulke geweldige grootouders!

“Zoals je kunt zien is hij groot fan van Frozen; hij zingt de nummers feilloos mee,” zegt zijn opa. Zijn lach op het einde was de kers op de taart! Bekijk de auto karaoke hieronder. Heeft deze video je ook laten glimlachen, vergeet deze dan niet te delen met je vrienden op Facebook!

DELEN