Jongetje loopt het politiebureau binnen – dan ontdekken de politieagenten wat er om zijn nek hangt

0
1465

Politieagenten riskeren iedere dag opnieuw hun eigen veiligheid om medeburgers te beschermen en te helpen. En daar krijgen ze niet altijd de waardering voor. Maar de politieagenten van het corps in Charlotte-Mecklenburg in Amerika kregen een hartverwarmend compliment van een kleine jongen met een belangrijke missie.

Toen Jayden Hooker met de schoolbus naar huis ging, kreeg hij te horen hoe politieagenten waren aangevallen terwijl zij protesterende mensen in het centrum van de stad probeerden te kalmeren. Dit verhaal liet Jayden niet los en hij wist meteen dat hij iets moest doen om zijn helden te troosten!

Toen hij thuiskwam, vroeg hij aan zijn moeder Deanna of hij naar het politiebureaus mocht gaan om daar knuffels en donuts uit te delen. Moeder Deanna was trots op haar zoontje en vond het een goed idee.

Die zelfde avond nog gingen ze naar het lokale politiebureau met een doos lekker donuts en een bord “Free hugs” bord om Jayden’s nek.

De politieagenten waren getroffen door het aardige gebaar van Jayden, en de jongen had het maar druk met het uitdelen van zijn knuffels.

Dankzij Jayden gingen de politieagenten allemaal met een grote glimlach naar huis die avond! Wat zijn kinderen toch geweldig in hun spontaniteit. Deel dit verhaal met je vrienden als je het hier mee eens bent.

DELEN