Door een bliksemsnelle reactie red de vader zijn kinderen van een tragische dood

0
1053

Vaders hebben vaak een speciale gave als het aankomt op het aanvoelen van gevaar. Als hun kinderen in gevaar zijn dan hebben ze dat op een of andere manier gelijk door.

Dit was ook het geval in de onderstaande video: een man in Indonesië was met zijn kinderen op bezoek bij een garage. De man is een beetje aan het sleutelen aan zijn motor als er plots een auto met hoge snelheid op de garage af komt rijden.

Het vaderlijke instinct kickt in bij de man en met een bliksemsnelle reactie grijpt hij de kinderen voor de auto vandaan. Vervolgens stelt hij de kinderen, met een indrukwekkende koprol naar achteren, veilig. Hij red de kinderen van een tragische en vroegtijdige dood.

Gelukkig raakte er niemand gewond bij het ongeluk. Bekijk de videobeelden van de beveiligingscamera hieronder en deel het met je vrienden en familie op Facebook.

DELEN