Ze Brak In Tranen Uit Nadat Ze Haar Huis Verloor, Maar Dan Ziet Een Vrouw Haar En Doet Het Ondenkbare…

0
896

Het is in deze onzekere tijden voor veel huiseigenaren geen ondenkbeeldig scenario: uit je huis gezet worden omdat je de hypotheek niet meer kan betalen. Werkloosheid is de voornaamste reden dat men zijn woning moet verkopen. Dat was ook het geval bij Tracy Orr. Nadat ze haar baan verloor had ze geen geld meer om haar hypotheek te betalen. “Het is gewoon een slechte deal geweest,” vertelde Tracy aan CNN. Ze had zelfs $12,000 bij elkaar gespaard om een deel van haar hypotheek af te lossen, in de hoop de verkoop van haar huis te kunnen stoppen. De moeite was echter voor niets geweest, want haar huis werd alsnog aangeboden op de veiling.

hypotheek veiling huis

Tracy besloot naar de veiling te gaan met haar familie, maar ze kon haar tranen amper in bedwang houden. Ze zag wanhopig toe hoe er door vreemdelingen op haar huis werd geboden. Op dat moment ontmoette ze Marilyn Mock. Marilyn ging naast Tracy zitten en probeerde haar op te vrolijken. “Ben je hier om een huis te kopen?” vroeg Marilyn. Vervolgens barstte Tracy in tranen uit. “Dat is mijn huis,” zei ze terwijl ze naar de brochure van het veilinghuis wees. Tracy’s huis stond op het punt verkocht te worden toen Marilyn even wegliep. Op dat moment gebeurde het ondenkbare: Marilyn kocht Tracy’s huis voor $30,000. “Ze wist niet dat ik haar huis kocht toen ik er even tussenuit glipte,” vertelt Marilyn.

“Ze zei, ‘Ik doe dit voor jou’, vertelt Tracy. “Toen ik besefte dat ze het huis echt had gekocht, was in in shock.” Op de vraag waarom ze besloot het huis te kopen, zei Marilyn het volgende, “Ze was zo enorm verdrietig. Je verplaatst jezelf in haar situatie. Dan pas besef je dat je iets moet doen.” Bekijk het geweldige moment waarop Tracy’s leven compleet wordt veranderd in de video hieronder en vergeet deze geweldige actie niet te DELEN met je vrienden op Facebook, want deze goede Samaritaan verdient het om gehoord te worden.

DELEN