Ze Bakt Knikkers In De Oven En Legt Ze Vervolgens In Ijswater. Het Resultaat? Prachtig!

0
1101

Wat gebeurt er als je knikkers in de oven legt, ze bakt en vervolgens in een bak met ijswater legt? Iets magisch, dat is wat er gebeurt! Je moet gewoon even zien wat er gebeurt als yoyomax12 dit uitprobeert. Ze creëert iets moois dat omgetoverd kan worden tot sieraden of andere accessoires. Je hebt nodig: een bakje voor de knikkers, een oven en ijswater. Makkelijker kan niet, toch? Zo ga je te werk: verwarm de oven voor op 250 graden Celsius. Leg daarna de knikkers in de oven en bak ze voor 20 minuten. In de tussentijd kun je alvast een bak met ijswater vullen.

Sieraden maken van knikkers in oven

Na 20 minuten haal je de knikkers uit de oven en gooi je ze gelijk in het bakje ijswater. De knikkers zullen aan de binnenkant scheuren maar aan de buitenkant blijven ze intact, wat een ongelooflijk cool effect geeft. Nu kun je ervoor kiezen om de knikkers als decoratie te gebruiken, maar je kan er ook een ketting van maken. Mocht je in een creatieve bui zijn, gebruik dan wat nagellak om de knikkers een mooie kleur te geven. Met deze knikkers kan je alle kanten op! Of je er nu een ketting of oorbellen van maakt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk in de video hieronder hoe je dit precies doet. Vond je dit een leuk project en ben jij van plan dit te gaan maken? Vergeet dit filmpje dan niet te DELEN met alle creatievelingen op Facebook!

DELEN