Nadat Hij 7 Maanden Lang Onder Auto’s Moest Slapen, Wordt Deze Dakloze En Zieke Hond Eindelijk Gered.

0
1109

Aaron was een zieke, dakloze hond die 7 maanden lang elke dag onder auto’s moest slapen. Hij leefde tijdelijk op de parkeerplaats van een kraamcentrum. De medewerkers van het centrum gaven hem te eten, maar wisten niet hoe ze de zieke hond moesten behandelen. Gelukkig merkte een patiënt Aaron op. Ze wist van het bestaan van Hope for Paws af en zocht zo snel mogelijk contact met de hulpverleners zodat hij gered kon worden. De twee hulpverleners Eldad en Lisa arriveerden bij het centrum en probeerden de hond te lokken. Dat was echter nog niet zo gemakkelijk…

hond

Hij was namelijk doodsbang en gedesoriënteerd, maar op 4:57 beseft Aaron dat hij in veilige handen is. Op dat moment was het zaak om hem zo snel mogelijk naar een dierenziekenhuis te brengen waar hij verzorgd kon worden. Een paar dagen later kreeg hij een nieuw thuis en kon eindelijk een nieuw leven beginnen. “Nog steeds beseffen veel mensen niet dat honden afhaneklijk van ons zijn. Ik hoop dat mensen deze video met elkaar delen om samen zoveel mogelijk mensen te bereiken,” vertelt Eldad. Zorg dat je deze video helemaal afkijkt, want op het einde komt er nog een leuke verrassing die je absoluut niet wil missen!

DELEN