Je badkamer is nog nooit zo schoon geweest. En je hebt er alleen een kaars voor nodig!

0
1985

De badkamer schoonmaken is een van de grootste uitdagingen in het huishouden. De badkamer is een plek in het huis waar bacteriën zich heerlijk op hun gemak voelen. Dus het is ontzettend belangrijk om juist deze ruimte zo schoon mogelijk te houden. Maar op enig moment ga je merken dat er wat verkleuring optreed tussen de tegels, hoe goed je ook poetst. Maar dat hoeft niet te gebeuren! Wij gaan je laten zien hoe je ze weer sprankelend wit krijgt.

Je hebt hier alleen een kaars voor nodig. Dit is hoe het werkt: nadat je de tegels zoals gewoonlijk hebt schoongemaakt pak je een gewone wassen kaars die je overal kunt kopen. 

kaars-1
Druk de onderkant op de ruimte tussen de tegels en wrijf de kaars een paar keer op en neer. Na een paar seconden zie je hoe het begint te werken. 

kaars-2

Vooral de plekken waar het cement in aanraking komt met water zijn belangrijk. In de eerste plaats maakt de kaars het weer mooi wit maar het geeft ook een beschermend laagje. Zodat je hierna nooit meer last hebt van viezigheid tussen de tegels. Briljant!  

kaars-3

Hier zie je alles nog eens in een video uitgelegd:  

DELEN