Hongerig Paard Zakt Langs De Kant Van De Weg In Elkaar, Maar Kijk Wie Haar Komt Redden…

0
1407

Kelsey is een dierenliefhebber die op een ochtend samen met haar moeder op weg was naar een vlooienmarkt. Ze reden op de snelweg toen Kelsey’s moeder plotseling de verkeerde afslag nam. Daarop besloten ze maar een andere route te nemen naar de markt. En gelukkig hebben ze die beslissing genomen, want op een gegeven moment zagen ze iets in het gras langs de weg liggen. Kelsey stapte uit en tot haar grote verbazing lag er een uitgehongerd paard in het gras.

paard gras

Ze voelde meteen een connectie met het paard. Kelsey en haar moeder stonden voor een lastige keuze: moesten ze hun weg vervolgen of brachten ze het paard naar een veilige omgeving? De tiener wist dat ze het paard moest helpen, dus liep ze ruim 14 kilometer met haar mee naar huis… en dat om half 6 in de ochtend.

Het is een wonder dat dit arme paard, Sunny, de lange tocht naar huis heeft overleefd, maar wat er vervolgens gebeurde is werkelijk ongelooflijk. Later bleek dat Sunny niet alleen Kelsey nodig had… Want zij had het paard namelijk net zo hard nodig. De wereld heeft meer mensen nodig zoals Kelsey en haar moeder. Ben je het hiermee eens en vond je dit een mooie video, vergeet dit verhaal dan niet te DELEN met alle paardenliefhebbers op Facebook!

Meer dierenverhalen? Like ‘Gek op Dieren’ en mis niks!
DELEN