Haar man forceert haar om zwanger te raken – maar dan maakt ze een moeilijke beslissing die alles verandert

0
1440

Tammy Nelsion is een vrouw die was enkele jaren getrouwd met een man die misbruikt van haar maakte. Samen kregen ze een zoon genaamd Ryder. Tammy was in haar eentje niet in staat om financieel haar zoon te steunen, ze kon haar vreselijke man dus niet verlaten. Het was moeilijk leven in deze lastige periode.

Op een dag wou haar man nog een kind. Tammy wou dit helemaal niet omdat ze wist dat ze niet in staat zou zijn om het aan te kunnen. Toch werd ze zwanger en kon niet voor het kind zorgen. Ze voelde geen moederlijke connectie met het kind. Ze besloot om het ondenkbare te doen: het kind op te geven voor adoptie op het internet.

1-23

ABC NEWS

Ze plaatste het op de site Craiglist, waarop ze uitlegde dat ze niet het kind kon houden. Ze wilde een familie vinden die om het kind zou geven en hem alles kon bieden wat zij zelf nooit had gekund. Via de site vond ze het koppel Tracey en Dan Triton.

2-1

ABC NEWS

Het stel kon geen kinderen meer kregen; ze hadden dit al heel lang geprobeerd en waren nu aan het kijken voor adoptie. Toen ze in contact kwamen met Tammy wisten ze dat ze het moesten doen. Ze hadden het kind alles te bieden.

3-1

ABC NEWS

Het was heel lastig voor Tammy, ze voelde geen connectie met de baby ook al wou ze dat wel. Ze legt aan ABC News uit:

“Hierdoor haat je jezelf, je voelt geen connectie die normaal natuurlijk komt. Het moederlijke instinct zou moeten komen en je zou alles voor je kind willen doen. Ik voelde me enorm schuldig omdat ik deze gevoelens niet kreeg ”.

4-1

ABC NEWS

Tammy was al een moeder, van het jongetje Ryder. Het maakte haar ziek om niet alles te kunnen geven aan haar zoon: speelgoed, mooie kleren, dagjes uit en soms zelfs eten. Ze wist dat ze niet voor nog een kind kon zorgen in de sfeer van haar vreselijke man.

6-1

ABC NEWS

De Triton familie hielp Tammy al tijdens haar zwangerschap. En Tammy hield het koppel up to date en zorgde dat het Tracey zelfs bij de bevalling kon zijn.

7-1

ABC NEWS

Toen Ben geboren werd was dit het mooiste geschenk voor de Tritons. Ben as gezond, schattig en werd meteen geadopteerd door de Tritons.

8-1

ABC NEWS

Uiteindelijk wist Tammy ook van de grip van haar agressief man te ontsnappen. Ze ontmoette een lieve man die een goede vader voor Ryder is. Hij was de perfecte verloofde voor Tammy. Hij weet ook over Ben en nam deel aan de ontmoetingen tussen de twee gezinnen.

10

ABC NEWS

De Triton familie heeft Tammy altijd Tammy verteld over hoe het ging met Ben. Ze plaatsen video’s van de kleine op Facebook en Tammy heeft haar zoon ook meerdere keren in het echt kunnen zien. Het is nog steeds moeilijk voor haar dat ze niet in staat was om hem op te voeden.

9-2

ABC NEWS

Ryder weet ook dat hij een broertje heeft en heeft hem ook meerdere keren ontmoet en hij snapt de situatie gelukkig.

11

ABC NEWS

Dit is een emotioneel zwaar verhaal want vele van ons zullen het niet kunnen in denken hoe het voelt om je kind op te geven. Gelukkig groeit Ben in een liefdevol gezin op en dat zal Tammy rust geven. Wat een mooi verhaal van Tammy, Tracey en Dan.

DELEN