Een nieuw onderzoek toont aan dat moeders met grote BORSTEN een grotere kans hebben op succesvolle dochters

0
1616

“Hoor je me? Doe je huiswerk. Vouw je was eens op. Waarom staat je tas in het midden van de vloer? Concentreer je op je huiswerk. Luister je? Je moet om 8 uur thuis zijn. Maak je bed nou eens op. Heb je je tanden gepoetst? Eet nou eens netjes. Je mag niet langer uitslapen dan tot 10 uur. Ga het gras nou eens maaien. Heb je je kamer al schoongemaakt?”

gfrfedf

680NEWS

Komen deze vragen je bekend voor omdat jij ze altijd stelt? Mooi. Ga er vooral mee door. Tot de dag aanbreekt dat je dochter eindelijk naar je luistert. En als je wekker morgen afgaat: gewoon weer opnieuw beginnen met je vragen.

Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat moeders met grote borsten een grotere kans hebben op succesvolle dochters.

jhgfd

DAILYMAIL

Onderzoekster Ericka Rascon-Ramirez van de Universiteit van Essex deed onderzoek naar moeder-dochter relaties en heeft aangetoond dat er succesvolle vrouwen vaak “grote” moeders hebben.

De studie analyseerde vragenlijsten van 15 000 schoolmeisjes van 13 en 14 jaar oud, in de periode van 2004 tot 2010. Volgens het onderzoek, bleek dat de meerderheid van degenen die een hbo opleiding of universiteitsopleiding gingen volgen een moeder had, die door de meisjes zelf als ‘groot ’ of ‘grootst’ werden ervaren.

Deze meiden hadden een hogere kans op hoger onderwijs, een carrière en een hoger loon.

vghjk

Hoewel de tienerjaren een stressvolle periode vormen, helpt een zeurende moeder wel. De dochter kan geïrriteerd zijn in haar tienerjaren, maar volgens dit onderzoek begrijpen meisjes vaak als ze rond de twintig zijn plotseling waarom hun moeder altijd zo moeilijk deed. Vanaf dat moment is er meer begrip voor deze moeders.

Laten we daar maar op hopen dan!

Fictie, Satire

DELEN